Blog / Соціальна Близькість / Який Девіз Файніна? /

Який девіз Файніна?

Позичте, а не купуйте, тому що ділитися - це нове!

... такий девіз Файніна. Але що саме це означає для нас, суспільства та нашого середовища.
Ми всі знаємо рух Fridays For Future, освітні документальні фільми про кліматичні проблеми та веганські дієти. Файнін починає з усвідомлення стійкості: тут має бути встановлено спільне використання та спільне споживання, яке стане не лише трендом, а нормальним явищем.

Але навіщо ділитися більше?

Є кілька причин поділитися. У цій статті ми підсумували для вас чотири основні моменти.


Спільне використання економить ресурси, захищає довкілля та відкриває можливості


1. Спільне використання сприяє сталому споживанню!

Коли ми ділимося одне з одним, нам загалом потрібно менше. Це могло б протистояти масовому споживанню, яке значною мірою сприяє зміні клімату. Наприклад, домогосподарство зазвичай використовує дриль лише раз на два місяці. Це означає, що одним пристроєм можуть користуватися близько 50 людей. З отриманим співвідношенням 50 до 1 можна припустити 98% економії ресурсів. Теоретично платформа Файніна таким чином може знизити попит на дрилі чи подібні товари до 98%. У довгостроковій перспективі це вплине на ринок обробної промисловості, так що показники виробництва будуть знижені, а пов’язане з цим споживання енергії та викиди збережуться.

2. Ділитися корисно для людей!

Скорочення виробництва також приносить соціальні покращення в країнах, які постраждали від експлуатації ресурсів. Тут теж масове виробництво головним чином відповідає за екологічні та соціальні проблеми, такі як порушення прав людини, забруднення повітря та води, виселення землі та примусове переселення.

3. Спільне використання зменшує кількість відходів!

Спільний доступ подовжує життєвий цикл предмета. Бо навіть утилізація деяких речей приносить проблеми. А сміття – це знає кожна дитина – це тягар для довкілля! Крім того, під час утилізації завжди відбувається нелегальний вивіз за кордон, при цьому відходи виділяють шкідливі, токсичні речовини, а роботу часто виконують діти.


Зменшіть відходи


4. Спільний доступ відкриває нові можливості для кожного!

Щоб отримати індивідуальний доступ до цінних предметів, зазвичай потрібно купувати в компанії-виробника. Навіть у Німеччині не всі мають купівельну спроможність, щоб дозволити собі лише найновіше та найкраще. Завдяки Файніну кожен має доступ до різноманітних товарів за справедливими цінами. Тож чому б не позичити щось, що й так припадає пилом удома?


Сім'я Файніних зростає разом із усіма амбасадорами, прихильниками, партнерами та друзями бренду


Станьте частиною родини Файніних і зробіть внесок у кращий світ!

Завдяки документально оформленому процесу оренди Файніним вдалося запобігти можливим проблемам. Незалежно від того, яке обладнання ви захочете орендувати, ви завжди отримаєте відмінне обладнання для оптимальної роботи. І якщо, всупереч очікуванням, пристрій несправний або має інший дефект, негайно зв’яжіться з нами за адресою contact@fainin.com. Наш доброзичливий та досвідчений персонал допоможе вам безпосередньо та разом увімкне наше страхування! #FaininIsForYou 🙌🏻