Blog / Соціальна Близькість / Лижі, Сноуборди Та Інше: Прокат І Позичання Речей Для Зимових Видів Спорту /

Лижі, сноуборди та інше: прокат і позичання речей для зимових видів спорту

Сезон зимових видів спорту 2022 у розпалі

У цьому блозі ми підсумували все, що стосується оренди та позики предметів зимового спорту через Файнін.


Зимові види спорту з орендованим сноубордом


Прокат лиж як звичний підхід до спільного використання

Той, хто хоч раз був на гірськолижному відпочинку, швидше за все, вже брав напрокат лижне або сноубордне спорядження. Це має сенс особливо для дітей та молоді, оскільки їхні ноги стають більшими, і в якийсь момент знадобляться довші лижі. Але прокат лиж радує не тільки дітей, а й дорослих. Тому що навіть як просунутий лижник або сноубордист ви можете випробувати нові дошки або взагалі заощадити гроші, оскільки ви можете використовувати обладнання лише 1-2 тижні на рік. Коротше кажучи, багато хто з нас, мабуть, позичали щось і помічали, наскільки це може бути безпроблемним.

Орендуйте речі для зимових видів спорту в одному додатку

Вірний девізу «Навіщо купувати, якщо можна ще й орендувати?», додаток Файніна пропонує платформу для спрощених і безпечних транзакцій оренди. Уявіть, що ви можете порівняти всі пропозиції оренди у вашому регіоні в одному додатку. Рекламувати статті можуть не тільки компанії, а й приватні особи. То чому б не позичити у сусіда тобоган, коли це не тільки ближче, але й дешевше.


Позичте все, що забажаєте. Оренда всього необхідного


Прокат предметів зимового спорту

Ви також можете позичити свої речі. Якщо вам самим вони не потрібні, ви можете заробити на стороні. Крім того, все це сприяє стійкості. Тому що якщо ви ділитеся речами з іншими, їм не потрібно купувати нічого нового, що протидіє масовому споживанню.

Ти хвилюєшся за свої речі? Це не проблема, тому що завдяки Fainin's Design-for-trust ваші речі застраховані на суму до 15 000 євро, усі користувачі перевірені, а процес оренди задокументований.


Позичте замість покупки


Оренда всього необхідного; позичи все, що хочеш

Але у «Файніні» ви можете взяти напрокат не лише зимові спортивні речі, а й власне все, що валяється вдома і яким ви вже не користуєтеся чи рідко.

Купівля дорожча, ніж проста оренда