Blog / Бізнес / Шахрайство На Інших Платформах /

Шахрайство на інших платформах

Шахрайство Ebay

Ви коли-небудь хотіли продати або взяти в оренду щось на Ebay і отримували підозрілі повідомлення або у вас викрадали гроші чи рекламований товар? Ми пояснюємо поточні найпоширеніші проблеми на Ebay.

Афера з трикутником

У цій стратегії шахрайства беруть участь 3 сторони: продавець, покупець і шахрай. Трикутне шахрайство працює наступним чином: шахрай просить у продавця товар і одночасно копіює рекламу цього товару. Якщо потенційний клієнт запитує продукт шахрая, шахрай передасть фактичні платіжні дані продавця. Нічого не підозрюючи, продавець радіє надійшли грошам, які він приписує шахраю. Тепер продавець надсилає товар шахраю, який потім ховається, залишаючи покупця без товару. Що тепер? Як покупець, ви часто маєте шанс повернути свої гроші, але врешті-решт продавець без товару та без грошей є тим, хто страждає в цій історії.


Ваші речі застраховані у нас


Підробка/викрадення існуючого ідентифікатора

Як покупець, ви часто хочете захистити себе, вимагаючи фото вашого посвідчення особи. Але це не обов’язково робить його безпечнішим. Тому що якщо ваш контрагент надсилає фотографії свого посвідчення з власної ініціативи, ви повинні бути більш підозрілими. Шахраї Ebay часто використовують підроблені ідентифікатори або викрадають особисті дані інших. Ця крадіжка особистих даних зазвичай також відбувається через Ebay, коли шахраї самі просять надати фотографію ідентифікаційної картки під час нібито транзакції. Тому вам також слід подумати, чи хочете ви розкривати свої дані таким чином.

Функцію «Безпечний платіж» зламано

Зараз на Ebay користувачі вибирають функцію «безпечного платежу» Ebay під час здійснення покупки. Навіть якщо ця функція дійсно існує, у разі шахрайства вам буде надіслано фальшиве посилання, яке веде на сторінку, схожу на офіційну сторінку eBay. Там ви повинні ввести дані своєї кредитної картки, які веб-сайт спочатку відхиляє. Інтегрована служба обслуговування клієнтів попросить вас вибрати іншу картку. Стережись! Це шахрайство. У цьому випадку вам слід якомога швидше заблокувати вашу кредитну картку.


Безпечна платіжна система для запозичень і позик


Кредитування на Ebay не впевнений

Гарною альтернативою Ebay є наша спільнота обміну Fainin. Тут ви можете позичати свої речі іншим і заробляти на них гроші. З Fainin's Design-for-Trust вам не доведеться турбуватися про свої речі. На відміну від інших платформ оренди, тут інтегрована перевірка користувачів і страхування продукту.

Без обману при оренді через Файнін

Наш партнер з перевірки Sum-Sub перевіряє всіх користувачів, які хочуть позичити ваші речі. Для цього потрібна ідентифікаційна картка або подібна картка, яка перевіряється за допомогою селфі орендаря та зберігається в нашій системі. Таким чином шахраї не отримують жодного шансу.

Шановний Суре Ленд над Файніним

Якщо ваш продукт буде пошкоджено під час оренди, це буде покрито страховкою від Ergo на суму до 15 000 євро. Стан продуктів документується фотографіями під час транзакції, щоб і тут не було шахрайства.


Заробляйте гроші своїми рідко використовуваними речами

Станьте частиною спільноти обміну!

Бажаєте взяти участь у безпечному кредитуванні та позичанні? Зареєструйтеся на сайті www.fainin.com або завантажте програму Fainin зі свого магазину програм.

Стань частиною родини Файніних! Ми з нетерпінням чекаємо, щоб зробити світ кращим разом з вами!