Blog / Бізнес / Підвищення Dbu Файніна /

Підвищення DBU Файніна

А ви знали, що Файніна спонсорує DBU?

Пояснюємо, чим займається DBU та чому фінансують Файніна.


Німецький федеральний фонд охорони навколишнього середовища


Що таке DBU?

DBU - це абревіатура Німецького федерального фонду охорони навколишнього середовища. Фонд був заснований у 1990 році законом Бундестагу.

Чим займається DBU?

DBU поставив собі за мету сприяти інноваційним та сталим проектам у сфері екологічних технологій, екологічних досліджень та охорони природи, а також екологічної комунікації. Основними темами тут є зміна клімату, втрата біорізноманіття, викиди та використання (обмежених) ресурсів. Фінансування стосується проектів поза державними програмами та насамперед підтримує малі та середні компанії.Теми фінансування пов’язані з 17 цілями сталого розвитку ООН.

Короткий огляд 17 ЦСР:

1. Відсутність бідності
2. Жодного голоду
3. Здоров'я та добробут
4. Якісна освіта
5. Гендерна рівність
6. Чиста вода та санітарія
7. Доступна та чиста енергія
8. Гідна праця та економічне зростання
9. Промисловість, інновації та інфраструктура
10. Менше нерівностей
11. Сталі міста та громади
12. Стале споживання та виробництво
13. Заходи з охорони клімату
14. Життя під водою
15. Життя на суші
16. Мир, рівність і сильні інституції
17. Партнерство для досягнення цілей


17 ЦСР


Як фінансує DBU?

Фінансування включає не лише грошові суми, а й стипендіальні програми для докторських та абілітаційних проектів у галузі прикладної охорони навколишнього середовища. Крім того, DBU присуджує Німецьку екологічну премію, яка відзначає ефективність і відданість справі захисту та збереження навколишнього середовища.

Команда Файніна підтримується DBU щомісячним грантом, який використовується для впровадження розробки додатків, створення основної спільноти та створення початкового асортименту речей для оренди в Гамбурзі та Берліні.

Чому Файніна фінансує DBU?

Для ДБУ прийнятні, зокрема, такі проекти: 1. Інноваційні проекти. 2. Проекти, які мають далекосяжний інтерес і реалізація яких є реальною вчасно. 3. Проекти, які приносять додаткове полегшення навколишньому середовищу.

Зокрема, DBU хоче вирішити екологічні проблеми, спричинені нестабільним способом ведення бізнесу та життя в суспільстві. Вони бачать можливість у захисті навколишнього середовища, орієнтованому на рішення, продукті та виробництві.

Саме тут і вступає в гру Файнін, оскільки ми хочемо змінити спосіб споживання за допомогою нашої мережі обміну.

Позичати і позичати є стійкими

Основною причиною зміни клімату є масове виробництво. Тому що це забруднює навколишнє середовище викидами і споживає багато ресурсів. І це для того, щоб виробляти товари, які часто використовуються лише протягом короткого часу або дуже рідко. Коли ми ділимося один з одним, нам не тільки потрібно менше загалом, але й ми можемо подовжити термін служби наших речей. Як наслідок, у довгостроковій перспективі буде менший попит на нові продукти, що матиме величезний вплив на масове виробництво.

Таким чином Fainin пропонує кожному доступ до різноманітних продуктів і водночас сприяє сталому споживанню.


Цінності Файніна: Безпека, авантюрний дух для всіх, стабільність і взаємовигідність

Джерела:

https://www.dbu.de/2415.html
https://www.bmbf.de/bmbf/de/forschung/das-wissenschaftssystem/forschungspartner/deutsche-bundesstiftung-umwelt-dbu/deutsche-bundesstiftung-umwelt-dbu_node.html
https://unric.org/de/17ziele