Blog / Fainin / Запуск Бета-версії Файніна /

Запуск бета-версії Файніна

Ми з гордістю повідомляємо про випуск бета-версії програми Fainin! З цієї нагоди ми відвідали свято з родиною Файніних:
Тут ми хотіли не лише відсвяткувати запуск, але й мотивувати якомога більше людей протестувати бета-версію. У цій публікації блогу ви знайдете кілька фотографій за кадром і наш досвід під час запуску бета-версії.

Бета-запуск Файніна відбувся на фестивалі Plan:Et C

Випуск бета-версії програми Файніна

Як ви, можливо, вже читали в посібнику з налаштування, ми оптимізували Fainin на наступний рівень: абсолютно новий інтерфейс користувача надає вашому кредиту та додатку для позики новий вигляд і робить обмін інформацією з друзями та незнайомцями ще простішим.

Тепер нам потрібна ваша підтримка: бета-версію потрібно протестувати, наскільки це можливо, щоб програма Файніна відповідала оптимальному досвіду обміну до моменту її належного запуску в Appstore і Google Play.

Що можливо з бета-версією?

Після того, як ви встановили програму за допомогою посібника з налаштування та зареєструвалися, ви можете розпочати роботу. Поки що сюди не повинні надходити гроші, тому що страхування ще не повністю інтегроване. Перш за все, йдеться про рекламування речей, запит на них і надання в борг, не даючи нічого натомість - ми називаємо це чесним позичанням, тобто надання речей у борг без комісії за позику. Зверніть увагу, що програма аж ніяк не ідеальна. Ми пропонуємо вам можливість впливати на наступні оптимізації:

Повідомте нас, якщо знайдете помилки!

Також важливо, щоб функція чесної позики була знову деактивована під час запуску. На жаль, на даний момент ми не можемо гарантувати наше страхове покриття без орендної плати і не хочемо викликати непорозумінь...

Репортер помилок:

Помилка – це помилка в додатку. Якщо ви її знайшли, ви можете повідомити про неї за допомогою засобу повідомлення про помилку. Ви можете знайти його захованим праворуч:
Просто натисніть на бірюзову крапку, і відкриється повідомлення про помилку. Також було б чудово, якби ви могли прикріпити скріншоти та вказати, який пристрій ви використовуєте.

Репортер помилок Файніна

Ваш файнінський табір!

Для табору Файніна Кевін, Йоганн і Макс отримали від свого університету понад 10 павербанків, які були справедливо запозичені через додаток. У таборі ми разом малювали, музикували та організовували турніри з пивного понгу з сусідами по намету. Але перш за все ми говорили з багатьма відвідувачами фестивалю про бачення Файніна. Ми не тільки змогли заохотити деяких користувачів бета-версії протестувати його, ми також помітили, скільки людей слідують основним ідеям Файніна щодо спільної та сталої спільноти. Зараз ми старанно тестуємо, щоб запропонувати нам найкращий досвід обміну. #FaininIsForYou

Бета-версія програми Файніна була представлена ​​на некомерційному фестивалі (Plan:Et C організаторами Fusion Festival)
Ти приєднуєшся?

Ви вже затятий бета-тестер? Якщо ні, ми можемо скористатися вашою підтримкою! Допоможіть нам покращити додаток!