Blog / Fainin / Ваша Орендна Платформа Для Безпечного Обміну - Знайдіть Будь-що У Вашому Районі /

Ваша орендна платформа для безпечного обміну - знайдіть будь-що у вашому районі

У вас є потреба чи бажання поділитися з іншими людьми? А хочете заробити на своїх невикористаних речах? Прочитайте, чим, де і як поділитися в цій публікації блогу.


Заробляйте гроші на своїх речах, позичаючи їх перевіреним людям!


Чим можна поділитися?

Насправді ми можемо ділитися різними речами один з одним, і це стає все легше й легше в нашому суспільстві: зараз є багато пропозицій спільного використання автомобілів, платформ для обміну секонд-хендом і їжею. Але чому б не заробити гроші і на своїх невикористаних речах? Можливо все: від дрилів та електровелосипедів до туристичного спорядження та дизайнерських аксесуарів! У Fainin є 7 колекцій, якими ми хочемо поділитися в 24 категоріях: Спорт і дозвілля, Кіно та фотографія, Електроніка, Дім і сад, Події, Місця та подорожі.


Все в борг.


Де я можу поділитися?

Це гарна ідея поділитися з близькими вам людьми. Тому бажано з вашими сусідами або навіть людьми, які живуть з вами в одному будинку. Крім того, групи Файніна допомагають спілкуватися з людьми зі схожими інтересами. Тож у кожного є те, що можна добре використовувати, і навпаки. Окрім сусідів, це також можуть бути однокурсники чи гуртківці, наприклад.

Місцеві – це добре, гнучкість – ще краще: у 2022 році ми інтегруємо опцію доставки, за допомогою якої ви зможете ділитися своїми речами з іншими людьми по всій Німеччині. Незалежно від того, доставляєте посилку із гарантованою доставкою чи велосипедним кур’єром, ця функція дає вам можливість бути ще більш гнучкими та відкриває безпрецедентні можливості!

Як я можу поділитися?

За допомогою програми Fainin's App ми пропонуємо вам платформу, якою ви можете поділитися з іншими. Тут ви можете рекламувати свої невикористані речі та позичати речі в інших. Тож з одного боку ви можете заробити гроші, а з іншого – знайти все необхідне у вашому районі.

Безпечне кредитування на основі технології Fainin's Design-for-Trust.

Вам не потрібно турбуватися про свої речі під час кредитування. Саме для цього унікальний дизайн Файніна «для довіри». Ви позичаєте свої речі лише перевіреним користувачам, а процес оренди повністю документується з фотографіями передачі та повернення. Якщо щось трапиться, ваші речі застраховані на суму до €15 000.

Недорога оренда та кредит

На платформі Файніна ви знайдете статті від прокатних компаній, а також приватних осіб, які бажають здати свої речі в борг. Перевагою є те, що якщо ви шукаєте щось конкретне, у вас є широкий асортимент. Тоді ви можете позичити той предмет, який вам найбільше підходить. Звичайно, ви також можете миттєво порівняти ціни в додатку та на веб-сайті.

Швидкий збір і доставка

Додаток показує вам речі у вашому районі. Це означає, що ви, швидше за все, знайдете потрібний предмет у вашому районі та зможете легко забрати його пішки. Однак у майбутньому також планується варіант доставки, щоб ви могли позичати та позичати будь-де в Німеччині. У додатку є функція для створення транспортної етикетки. Як орендодавець, ви можете вирішувати, чи повинні витрати на доставку брати на себе або на орендаря.

Що добре давати в борг?